FITOPEDON® Academy képzési szintek

Az önálló entitásként működő FITOPEDON® Academy célja munkatársaink, ügyfeleink, képviselőink és szakértőink felkészítése és folyamatos képzés. A teljes tananyag három témakörre tagolódik:

  • Tanulmány a FITOPEDON® eljárás tudományos hátteréről és a gyakorlati alkalmazása lehetőségeiről
  • Tanulmány a FITOPEDON® szolgáltatási rendszer elemeiről, működéséről és a fejlesztése irányairól
  • Tanulmány a FITOPEDON® Kft üzleti modelljéről


Képzési szintek

FITOPEDON® Academy képzési szintek
Képzési rendszerünk három szintre tagolódik, melyben a második-harmadik szintre lépés feltétele a megelőző képzés(ek) sikeres elvégzése. Mindhárom képzési szint alappilérét a fent leírt három fő témakör adja: FITOPEDON® modell, technológia, és szolgáltatási rendszer.

  • Alapszintű képzés: általános ismeretanyagot tartalmaz ügyfelek és munkatársak számára. Felkészít a képviselőségre. Egynapos tréning és workshop. A képzés tanúsítvány átvételével zárul.
  • Középszintű képzés: szakmai képzés képviselők és az alapszintet oktatók részére. Több napos tréning, mely szintén a három fő tárgykört öleli fel. Vizsgával zárul, amelyen a sikeres hallgatók speciális oklevelet szereznek. Képviselőségnek és alapszintű oktatói szerepkörnek feltétele ez a szint. Jogosultságot biztosít „workshop”-ok és eligazítások vagy tájékoztatók szervezésére.
  • Felsőszintű képzés: tárgykörönként külön-külön elméleti és gyakorlati képzés, mely záróvizsgával ér véget. Nemzetközi FITOPEDON® szakértői képesítést nyújt.

vlcsnap-2017-07-04-14h58m16s147